Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
HMB MAGNUM 150 CAPS
SKU: Ειδικά προϊόντα-21
SWEDISH SUPPLEMENTS
46,00 €

Το HMB Magnum της Swedish Supplements βοηθά στην προστασία του σώματος από τον καταβολισμό και βοηθά σε μεγάλο βαθμό τις αναβολικές διεργασίες του αθλητή.

Swedish Supplements - HMB Magnum


Το HMB Magnum της Swedish Supplements βοηθά στην προστασία του σώματος από τον καταβολισμό και βοηθά σε μεγάλο βαθμό τις αναβολικές διεργασίες του αθλητή.

Επιπλέον, το HMB Magnum της Swedish Supplements έχει ευεργετική επίδραση στην απώλεια λίπους και την αναγέννηση των μυϊκών κυττάρων μετά από μια επίπονη προπόνηση.


Χαρακτηριστικά του HMB Magnum της Swedish Supplements :

    →   Επιταχύνει το σχηματισμό άριστης μυϊκής μάζας υψηλής ποιότητας
    →   Προστατεύει από τον καταβολισμό.
    →   Προωθεί την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού ενώ μειώνει το σωματικό λίπος.
    →   Προστατεύει τους μύες από τον καταβολισμό κατά τη διάρκεια εξαντλητικών προπονήσεων

Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 6 κάψουλες ημερησίως.


Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.