Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
MCT VITAL 300gr
SKU: ΛΙΠΑΡΑ-7
SWEDISH SUPPLEMENTS
44,00 €

ο MCT Vital Powder from Coconut Oil της Swedish Supplements είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης που συμπληρώνει τη διατροφή με λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας. Τα λιπαρά οξέα MCT (τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας) συνιστώνται ειδικά για άτομα με αυξημένη ζήτηση από αυτά και για αθλητές και σωματικά ενεργά άτομα.

MCT Vital Powder from Coconut Oil - Swedish Supplements


Το MCT Vital Powder from Coconut Oil της Swedish Supplements είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης που συμπληρώνει τη διατροφή με λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας. Τα λιπαρά οξέα MCT (τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας) συνιστώνται ειδικά για άτομα με αυξημένη ζήτηση από αυτά και για αθλητές και σωματικά ενεργά άτομα.

Χαρακτηριστικά του MCT Vital Powder from Coconut Oil της Swedish Supplements:

    →  Γρήγορη ενέργεια
    →  Ιδανικό για το κάψιμο λιπαρών
    →  Δεν περιέχει Μαλτοδεξτρίνη


Συνιστώμενη δοσολογία:

Διαλύστε μια μερίδα 10g σε 100-150 ml σε νερό


Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.